Totale rust en ruimte ervaren

Droom jij ervan om even helemaal weg te zijn? Om totale rust en ruimte te ervaren? Om stil te kunnen staan en te kunnen brainstormen over wat je nou echt wil in het leven? Wil je graag even uit je eigen omgeving en tot rust komen in de natuur? Dan is het toekomstige outdoor programma van Even Echt, écht wat voor jou.

Samen met een klein groepje leeftijdsgenoten trekken we een paar dagen de natuur in. Dit kan een mooie plek in Nederland zijn, maar ook eentje buiten de grenzen. Tijdens de reis verblijven we in de natuur; in een tent of trekkershut. We verblijven in de natuur om zo veel mogelijk los te zijn van invloeden en omringt te zijn met Echtheid. Want in de natuur is alles zoals het is; er zijn geen filters of designs die de omgeving mooier maken, de puurheid maakt het rauw en zorgt ervoor dat je jezelf op deze manier ook kunt gaan zien

dromengids Rixt
outdoor 1
outdoor 2
outdoor 3
outdoors groep

Hoe ziet het verblijf eruit?

Tijdens ons verblijf doen we verschillende activiteiten die laagdrempelig en leuk zijn en die ons bewuster maken van de centrale thema’s; dromen leven en het volledig zijn van jezelf.

Na de reis heb jij een plan om te leven vanuit dromen en hartstocht en een groep mensen om je heen die jou hierin kunnen motiveren en steunen.

Ben jij ook net zo enthousiast als anderen?

Op het moment is Even Echt Outdoor nog in ontwikkeling. Wil je mee op reis, of wil je meer informatie? Vul dan vrijblijvend onderstaand formulier in en ik neem contact met je op.