Leven vanuit je dromen

Als dromengids leer ik jou om te leven vanuit je dromen en het volledig zijn van jezelf. Ik begeleid je bij de zoektocht naar het zijn van jezelf en het creëren van een weg die past bij jou als persoon. Samen gaan we op onderzoek uit naar alle grenzeloze mogelijkheden die er zijn.

 

dromengids Rixt
Dromengids afbeelding

Nieuwe wegen bewandelen

Aansluiting als dromengids vind ik erg belangrijk. Aansluiting bij jou als persoon, zoals je bent, zonder maskers en filters. Hierdoor kan ik samen met jou echt zoeken naar je puurste dromen, passies en talenten. Ik sta naast je en begeleid je op jouw weg. Samen brainstormen we over alle mogelijkheden en wegen die er zijn. Wegen die je kunt bewandelen, op een manier zoals jij dat wil; huppelend, klimmend of kruipend, alles mag en kan!  

We maken een plan die jij vervolgens kan gaan testen. Tijdens het proces sta ik naast je als gids, bewandel ik de paden met je, maar laat je zelf de weg wijzen. Met als resultaat dat je op een gegeven moment écht vanuit jezelf en je eigen dromen leeft.

Waarom op reis gaan, als de reis hier en nu al kan beginnen?

De puurste dromen, passies en talenten

Mag ik met jou mee als dromengids? Samen met jouw maak ik graag een traject op maat, passend bij jouw wensen en behoeften. Vul onderstaand je gegevens in en ik neem contact met je op.